Η …σκληρή πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η …σκληρή πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Η …σκληρή πλευρά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο άθλημα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και κατά καιρούς και ιδιαιτέρως σκληρό. Το περασμένο σαββατοκύριακο, ο βασιλιάς των σπορ μας έδειξε τον …άγριο χαρακτήρα του. Είχαμε τρία περιστατικά σε γήπεδα της περιοχής μας, που έχριζαν ιατρικής βοήθειας αλλά και τη μεταφορά των αθλητών στο νοσοκομείο της πόλης μας.

Στο παιχνίδι του Κλεόβουλου με τον Άρη Αρχαγγέλου για την Α’ Κατηγορία, ο ποδοσφαιριστής Μάριος Μπαϊρακτάρης έπεσε από μαρκάρισμα στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην ωμοπλάτη του και να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση όπως μάθαμε προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Σημειώστε ότι πέρα από το επαγγελματικό πρόβλημα που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο έμπειρος παίκτης, σε μερικές ημέρες είναι προγραμματισμένος και ο γάμος του!

Στο παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στην Αθλέτικο Αφάντου και τον Νηρέα, ο ποδοσφαιριστής του δεύτερου Κώστας Μάργαρης κινδύνευσε σοβαρά όταν του γύρισε η γλώσσα μετά από σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα της Αθλέτικο σε μια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ευτυχώς ο γιατρός αγώνα λειτούργησε όπως έπρεπε και ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα. Αλλά και στο παιχνίδι της Γ’ Κατηγορίας ανάμεσα στον ΑΣ Χάλκης και τον ΠΑΣ Ασκληπειού, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μπούζι δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Αθανασίου με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα χαμηλά στο πόδι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης. Τα παραπάνω περιστατικά έγιναν το Σάββατο το απόγευμα κατά τη διάρκεια των αγώνων που προαναφέραμε. Ήταν δύσκολα περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε λόγω της παρουσίας των γιατρών στα γήπεδα. Για όσους πιστεύουν λοιπόν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα εύκολο σπορ, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος και θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψη τους. Δεν θέλει και πολύ κάποιος να τραυματιστεί και να μπει σε μια διαδικασία μεγάλης ταλαιπωρίας.

Και όταν είναι και ερασιτέχνης, εκεί αρχίζουν τα προβλήματα καθώς θα πρέπει να απουσιάσει από την δουλειά του ή από το σχολείο του. Ειδικά λοιπόν οι γονείς, θα πρέπει να ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο έχει και αυτή την πλευρά και δεν είναι πάντα όλα ρόδινα. Περαστικά στα παιδιά που τραυματίστηκαν. Σιδερένιοι να είναι…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους