Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Ιάλυσο

Ραγδαίες για μια ακόμα φορά ήταν οι εξελίξεις στην ομάδα της Ιαλυσού!

Μπορεί να κέρδισε το παιχνίδι με τη Βέροια και να πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ωστόσο βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση προπονητή. Και αυτό διότι ο Marcello Troizi από χθες αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν είχε κατορθώσει να κερδίσει τους παίκτες με τους οποίους δεν είχε και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Για όσους γνωρίζουν μάλιστα πρόσωπα και καταστάσεις στα εσωτερικά του συλλόγου, η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς το κλίμα είχε γίνει αρκετά βαρύ το τελευταίο διάστημα.

Πλέον, οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου τεχνικού που δεν είναι αποκλείεται μάλιστα να είναι ο Βαγγέλης Χοσάδας, ο μοναδικός αυτή τη στιγμή από το νησί μας που διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO το οποίο είναι βασική προϋπόθεση στην Football League για τις ομάδες που συμμετέχουν.

«Τέλος» Φράγκος και Σερτζίνιο!
Εκτός όμως του προπονητή, παρελθόν αποτελούν και δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Φράγκο και Σερτζίνιο οι οποίοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν τις καριέρες τους σε ομάδες της αρεσκείας τους.

Ο Φράγκος αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί και ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ ο Σερτζίνιο δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πολύ την ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να ήταν φυσικό επακόλουθο το «διαζύγιο». Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω του ότι δεν ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Βέροια, αποχώρησε με ένταση από το γήπεδο. Με τη συμπεριφορά αυτή έθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Η νίκη αναπτερώνει τις ελπίδες
Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ζητήματα, η νίκη επί της Βέροιας δίνει αρκετές ελπίδες στην ομάδα της Ιαλυσού ενόψει της συνέχειας καθώς είναι φανερό πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και η «μάχη» συνεχίζεται. Πλέον ο Ιάλυσος είναι στους εννιά βαθμούς και αρκετές ομάδες βρίσκονται εκεί κοντά στη βαθμολογία κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες βαθμολογικές διαφορές μπορούν εύκολα να καλυφθούν με λίγη προσοχή. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο και στον Ιάλυσο πιστεύουν ακράδαντα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να ανακάμψει.