Αποστολή «νίκη εκτός έδρας» για τον Κολοσσό

Στο …κυνήγι άλλης μιας εκτός έδρας νίκης πρέπει να επιδοθεί ο Κολοσσός, αν θέλει να καλύψει πάλι το έδαφος από την ήττα το περασμένο Σάββατο, όταν και υποδέχτηκε τον Ηρακλή στο κλειστό της Καλλιθέας.

Αυτό που γίνεται φέτος με τους «θαλασσί» είναι… αδιανόητο, αφού καταφέρνουν να παίρνουν ηρωικά «διπλά», όμως δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν όπως πρέπει την έδρα τους, χάνοντας από Λαύριο, Λάρισα και Ηρακλή στις λεπτομέρειες και με διαφορές από έναν έως τρεις πόντους. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο (15.30) πάνε στη Λήμνο για τον αγώνα με τον Ήφαιστο κι εν συνεχεία, στις 21 Δεκεμβρίου θα παίξουν στη Ρόδο με το Περιστέρι.

Οι δύο αυτές ομάδες είναι αξιόλογες, όμως ο Κολοσσός, ικανός για το καλύτερο και το…  χειρότερο, σε μια προσπάθεια να σώσει ό, τι είναι δυνατόν έως το τέλος του πρώτου γύρου, που ολοκληρώνεται με τον αγώνα στην Κρήτη απέναντι στο Ρέθυμνο, από το οποίο μάλιστα ηττήθηκε φέτος εκεί για το Κύπελλο. Αυτό το διπλό «προσωπείο» δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την οποιανδήποτε πρόβλεψη όσον αφορά το πώς θα κυλήσει η συνέχεια για την ομάδα του νησιού μας, καθώς χρειάζεται κάτι, ώστε να δημιουργήσει τη διαφορά προς το καλύτερο.

  Τώρα πια μένει, πέραν όλων των άλλων, να φανεί αν η επιστροφή του Μάλκολμ Γκρίφιν και η λύση συνεργασίας, όπως φαίνεται, με τον Μάικ Μπρούσεβιτς είναι απλώς η αρχή, προκειμένου να διαφοροποιηθεί έως έναν βαθμό το ρόστερ για τη δύσκολη συνέχεια, σ’ ένα πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες κοντά όσον αφορά τη δυναμικότητα.