Βήμα ανάπτυξης το «Rhodes Penguins Swimming Day»


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν δυο μέρες στο Κολλέγιο Ρόδου το 3o Rhodes Penguins Swimming Day από την Κολυμβητική Ακαδημία «Πιγκουίνοι Ρόδου», συμμετέχοντας στους αγώνες 147 αθλητές-αθλήτριες από τους διοργανωτές και 23 από το Ροδίων Άθλησις. Η ημέρα ξεκίνησε στις 9:00 με τους αθλητές και τις αθλήτριες από τα αρχάρια τμήματα σε μορφή επίδειξης, ενώ ως επιβράβευση στο τέλος περίμενε όλα τα παιδιά ένα μετάλλιο και ένα μπαλόνι.

Στη συνέχεια έδωσαν τη «σκυτάλη» με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2012 έως και το 2014, αφού πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα 25 μέτρων, στα οποία απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.  Στο τέλος της αθλητικής αυτής εκδήλωσης συμμετείχε η προαγωνιστική και αγωνιστική κατηγορία με τη διεξαγωγή αγωνισμάτων 50 μέτρων.

Η διοργάνωση από τους Πιγκουίνους αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές-αθλήτριες και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό.
Οι αγώνες έχουν στόχο να δώσουν κυρίως το κίνητρο σε παιδιά που δεν παίρνουν μέρος σε αγώνες εκτός Ρόδου και τη χαρά της ισότιμης συμμετοχής, μαθαίνοντας μέσω αυτής τι σημαίνει ευγενής άμιλλα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως οι Πιγκουίνοι είναι το μοναδικό σωματείο του νησιού που πραγματοποιεί αναπτυξιακές ημερίδες  και συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους! Οι Πιγκουίνοι ευχαριστούν όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ. Αντωνιάδη για τη στήριξη και φυσικά τους χορηγούς και υποστηρικτές του.