Κοντά στους  πλημμυροπαθείς της  Ιαλυσού ο ΔΟΠΑΡ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου στο πλαίσιο υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος των αθλητικών εκδηλώσεων και θέλοντας να βρεθεί εμπράκτως στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν τις τελευταίες μέρες, διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου υπέρ των πλημμυροπαθών της Ιαλυσού με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών σχολείων της Δ.Ε Ιαλυσού.      

Σκοπός του φιλανθρωπικού αυτού τουρνουά είναι η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης -κυρίως τροφίμων (Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Αραβοσιτέλαιο, Γάλα μακράς διάρκειας, Χυμοί ατομικοί & μεγάλοι, Ζάχαρη, Αλάτι, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Πουρές πατάτας, Κρουασάν, Μπισκότα, Δημητριακά) προς ανακούφιση των σκληρά δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.                          
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Οικονομίδειο Δημοτικό Γήπεδο Ιαλυσού την Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου, από τις  09.00 έως τις 13.00 και κάθε σχολείο θα συμμετέχει με δύο ομάδες , με την κάθε μία ν’ αποτελείται από 12-18 ποδοσφαιριστές (Τρίτη και Τετάρτη τάξη: Α Ομάδα, Πέμπτη και Έκτη Τάξη: Β Ομάδα).

Οι αγώνες του Τουρνουά  θα ολοκληρωθούν τη συγκεκριμένη μέρα και οι έξι ομάδες θα αγωνισθούν σε δυο ομίλους (Τρίτη-Τετάρτη: Α Όμιλος -  Πέμπτη-Έκτη: Β Όμιλος)
Σε κάθε αγώνα θα λαμβάνουν μέρος εφτά παιδιά- Α Όμιλος  και εννιά παιδιά- Β Όμιλος με τη δυνατότητα όλων των αλλαγών.
Οι αγώνες θα διεξάγονται στο μισό γήπεδο του ποδοσφαίρου με 15 λεπτά ανά ημίχρονο και δεκάλεπτη ανάπαυλα.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων θα δηλωθούν με επίσημη κατάσταση των Δ/νσεων κάθε σχολείου, η οποία θα συνοδεύεται υποχρεωτικά και από τις αντίστοιχες ιατρικές βεβαιώσεις των μαθητών.
Υπεύθυνος για την διεξαγωγή είναι ο Διευθυντής του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, κ Θεοδώρου Θεόδωρος, και για τη διοργάνωση ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ σε συνεργασία με την Δ.Ε. Ιαλυσού  και την Π.Α.Ε. Ιάλυσος.          
Τέλος, να σημειωθεί πως στις ομάδες θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα.