Το τι έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία ο «Δωδεκάνησος» στο μπάσκετ με αμαξίδιο είναι απίστευτο

-Το τι έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία ο «Δωδεκάνησος» στο μπάσκετ με αμαξίδιο είναι απίστευτο και παρουσιάζει ενδιαφέρον αν σκεφτούμε πώς κινητοποιήθηκε η τοπική κοινωνία γύρω από τον συγκεκριμένο σύλλογο.

-Είναι μια προσπάθεια σημαντική και σίγουρα φέρνει πιο κοντά όλο και περισσότερο κόσμο, από απλούς φιλάθλους που στηρίζουν σε κάθε αγώνα με την παρουσία τους στο γήπεδο, μέχρι κι επιχειρηματίες.

-Οι τελευταίοι είναι ό, τι σημαντικότερο, γιατί οι μετακινήσεις για τις αποστολές είναι, όπως και να το κάνουμε, δαπανηρές, αλλά οι επιτυχίες δεν αφήνουν περιθώρια για οποιανδήποτε άλλη επιλογή κάποιες φορές.

-Το ν’ αρχίσουμε να μοιράζουμε συγχαρητήρια κι εμείς όπως όλος ο κόσμος είναι περιττό, κι έτσι μένουμε στο κύριο του όλου εγχειρήματος που είναι η θέληση για την κατάκτηση του στόχου.

-Στο προσεχές μέλλον είναι σίγουρο πως θα φανούν περισσότερο τ’ αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας τόσων ετών από την ανάδειξη όλων όσοι συνετέλεσαν στο να υπάρξει η αρχή και να δοθεί η συνέχεια.

-Ήταν άλλωστε μια πορεία προς την επιτυχία προδιαγεγραμμένη απ’ όταν εκατοντάδες φίλαθλοι ήταν στα παιχνίδια της ομάδας στη Ρόδο και πανηγύριζαν κάθε επιτυχία.

-Ο «Δωδεκάνησος» είναι πια η σημαντικότερη ομάδα στην κατηγορία της στη χώρα κι αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, όταν κάθε χρόνο η δυναμικότητα μεγαλώνει με νέες ομάδες στον μπασκετικό χάρτη. 

-Δεν μ’ αρέσει να κάνω προβλέψεις για το μακρινό μέλλον επειδή τις περισσότερες φορές πέφτω έξω και δεν θα το τολμήσω ούτε τώρα. Όπως και να ‘χει όμως ο σύλλογος αυτός έχει δημιουργήσει ένα κίνημα στη Ρόδο…