Πάντα στην κορυφή  ο «Δωδεκάνησος»

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο σύλλογος μπάσκετ με αμαξίδιο «Δωδεκάνησος», αφού κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και να αποδείξει πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο αν μοχθείς με την καρδιά και την ψυχή σου.

Ο σύλλογος από τη Ρόδο κέρδισε στον τελικό τον Άτλαντα Αθηνών 49-54 στο κλειστό της ΧΑΝΘ, αφού πρώτα απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο (57-53) στον ημιτελικό του Final Four στη Θεσσαλονίκη. Μετά το πρωτάθλημα, πιστοποίησε έτσι πως αποτελεί την κορυφαία ομάδα πανελληνίως και η συνέχεια μάλιστα μπορεί να είναι ανάλογη.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 12-8, 22-27(ημ.), 34-39, 49-54
Διαιτητές: Αθανασόπουλος- Αρτεμάκη- Παπαδόπουλου

ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ορφανίδης):
Στογιάκοβιτς 4, Ντομτζιόνι 4, Ραάσα 10, Χαλδαίος 4, Χριστοδούλου 12, Κότσαρης 4, Τσαπανίδης 11(1).
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρουλλάκης): Μαξίμοβιτς 2, Χαμαντί 25, Χατζηδημητρίου 10, Γέρεμιτς 10, Χατζηκαντής 7(1), Μιχαήλου, Χαρτερός, Λουκάς, Καριώτης.

Πραγματική στήριξη προς τον «Δωδεκάνησος»
Μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση του Δ.Σ στον γυμναστικό σύλλογο «Δωδεκάνησος» μπάσκετ με αμαξίδιο, έγινε με μεγάλη χαρά η αποδοχή της «υιοθεσίας» της ομάδας από το σύλλογο ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών Δωδεκανήσου  –palso. Μια αξιέπαινη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρωτοβουλία  για τη στήριξη μιας ομάδας που προσφέρει πολλά χρόνια στη διάδοση του αθλήματος  στο κοινωνικό σύνολο και  κάνει υπερήφανους όλους τους Δωδεκανήσιους με τις συνεχόμενες  κατακτήσεις   πρωταθλημάτων και  κυπέλλων. Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών  Δωδεκανήσου-palso  αναγνωρίζοντας αυτή την προσφορά θα σταθεί  δίπλα στην ομάδα για το έτος 2020 ,με δράσεις αθλητικές και πολιτιστικές, των  οποίων τα έσοδα θα συνεισφέρουν στην κάλυψη των αναγκών της Γ.Σ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο.