Διαγόρας: Προβληματισμένος για τη διαιτησία!

Διαγόρας: Προβληματισμένος για τη διαιτησία!

Διαγόρας: Προβληματισμένος για τη διαιτησία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 229 ΦΟΡΕΣ

«Η ομάδα χάνει σημαντικούς βαθμούς», δήλωσε ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης. Και στη Χαλκιδική υπήρχε περίπτωση πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του νησιού μας

Ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη διαιτησία όχι μόνο στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τρίγλια Χαλκιδικής αλλά και σε αρκετά από τα προηγούμενα, είναι ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης.

Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή». Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Στη Χαλκιδική υπήρχε ένα καθαρό πέναλτι που δεν μας δόθηκε στο 89’. Με τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική υπήρχαν δυο περιπτώσεις πέναλτι και δεν μας δόθηκε ούτε μια. Αλλά και στο Αιγάλεω που κερδίσαμε, έγινε ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα που πάλι δεν μας δόθηκε. Στον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη η διαιτησία ήταν 90 – 10 σε βάρος μας. Όλα αυτά ασφαλώς και με προβληματίζουν, καθώς η ομάδα χάνει σημαντικούς βαθμούς».


Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως ο Διαγόρας έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, απάντησε ως εξής:
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι ένα πρωτάθλημα που με μια νίκη μπορείς να βρεθείς κοντά στις πρώτες θέσεις και με μια ήττα χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια κοιτάζοντας πάντα ψηλά στη βαθμολογία».

Παραμένει «εκτός» ο Γεωργίου
Χωρίς τον Γεωργίου θα παραταχθεί και στο επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την Καβάλα ο Διαγόρας. Ο έμπειρος επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη θλάση και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, δεν θα υπολογίζεται ούτε για το μεθεπόμενο παιχνίδι (εκτός έδρας με τον Ασπρόπυργο) που θα είναι και το τελευταίο του 2019. Ο παίκτης δηλαδή θα τεθεί στη διάθεση του Ρουτζιέρη και πάλι από το 2020.


Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες του Διαγόρα. Η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα ξεκινάει σήμερα με προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στην περιοχή Τσαΐρι.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης