ΓΣ Δωδεκάνησος: «Χτίζουμε γέφυρες, γκρεμίζουμε φράγματα»

Φιλικός αγώνας θα γίνει μεθαύριο, Σάββατο, στο Βενετόκλειο στις 18.00, με τον «Δωδεκάνησος» ν’ αντιμετωπίζει την ομάδα των Δικηγόρων.

Έτσι, δίδεται η ευκαιρία και στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας να χειροκροτήσει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη. Πέραν αυτού, σκοπός είναι όλοι όσοι θα βρεθούν εκεί να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα για την ισότητα, κάτι που μόνο η δύναμη του αθλητισμού μπορεί να πετύχει.

Η ανακοίνωση του «Δωδεκάνησος»:
«ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ». Θεσμός έχει γίνει πλέον ο αγώνας  του  συλλόγου των δικηγόρων με την ομάδα Γ.Σ. «Δωδεκάνησος» μπάσκετ με αμαξίδιο, που σκοπός του είναι να τονίσει ότι κανείς δεν διαφέρει, κανείς δεν ξεχωρίζει. Φέτος θα πραγματοποιηθεί το   Σάββατο  στις  14/12 και ώρα 18.00  στο Βενετόκλειο γήπεδο, έδρα της ομάδας. Αυτή τη φορά ο αγώνας θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς θα χειροκροτήσουμε τους παίκτες μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Α1 κατηγορίας που  πραγματοποιήθηκε στις 7/12 στη Θεσσαλονίκη. Οι δικηγόροι κάθονται στο αμαξίδιο και αγωνίζονται με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος 2019.
Χτίζουμε γέφυρες γκρεμίζουμε φράγματα.
Σας περιμένουμε όλους σε έναν μοναδικό αγώνα».