Έχασε την κορυφή ο Ηρακλής

Έχασε την κορυφή ο Ηρακλής

Έχασε την κορυφή ο Ηρακλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 74 ΦΟΡΕΣ

Υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ποσειδώνα με 4 – 3 χθες στην Κάρπαθο μετά από ένα ωραίο παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο

Σημαντική νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ποσειδώνας Καρπάθου ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδο του με 4 – 3 του Ηρακλή Μαριτσών σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μετά από αυτή τη ήττα, ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να περάσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας στην οποία πλέον βρίσκεται ο ΑΟ Πυλίου με έναν βαθμό περισσότερο με τους Μαριτσενούς να βρίσκονται στην 2η θέση. Το χθεσινό παιχνίδι της Καρπάθου είχε έναν πολύ καλό ρυθμό και μια άγρια ομορφιά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο υπήρχαν πολλά γκολ (συνολικά πέντε) αλλά και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και κανείς δεν μπορούσε να προεξοφλήσει ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής. Το πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, μιας και οι δυο ομάδες δεν ξεδίπλωσαν τόσο πολύ τις επιθετικές τους αρετές, με τον Ηρακλή πάντως να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο διάστημα αυτό.

Το σκορ άνοιξε ο Ηρακλής στο 10’ με ένα τέρμα που πέτυχε ο Βασιλώττος (0 – 1), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Τσιαβέλη (1 – 1). Το τέρμα αυτό έδωσε άλλη πνοή στους Καρπάθιους, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 58’ ο Φελουζής έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1) αλλά στο 61’ ο Γεωργαλλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Στο διάστημα αυτό η μπάλα ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη και στο 65’ ο Μανώλης Σπανός έκανε το 3 – 2 αλλά στο 69’ ο Χατζηκοσμάς έκανε το 3 – 3. Τελικά, στο 84’ μετά από ένα εξαιρετικό πραγματικά συνδυασμό ο Μανώλης Σπανός με πλασέ μέσα από την καρδιά της άμυνας του Ηρακλή έκανε το 4 – 3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο