Ιάλυσος: Ανατροπή δεδομένων;

Νέα ανατροπή δεδομένων σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή στον Ιάλυσο! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρρευσαν χθες, η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» μιλάει με τον Δημήτρη Σίτσα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο κ.Σίτσας είναι γνωστός από την θητεία του στον Άρη ως βοηθός και μεταφραστής του Paulo Campos. Υπήρξε όμως πρώτος προπονητής στον Αιγινιακό, στην Αθλητική Ένωση Λάρισας αλλά και σε ορισμένες ακόμα ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Παρά το ότι λοιπόν ο Βαγγέλης Χοσάδας φάνταζε ως ο αντικαταστάτης του κ. Troizi, εντούτοις όπως φαίνεται η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» είναι αποφασισμένη να «δοκιμάσει» και πάλι έναν προπονητή εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και στην εξασφάλιση του στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πάντως και ο κ. Σίτσας δεν διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO άρα θεωρείται δεδομένο ότι ακόμα και αυτή λύση να επιλεγεί, ο Βαγγέλης Χοσάδας θα εξακολουθεί να είναι στέλεχος της τεχνικής ηγεσίας.

Χωρίς κόσμο στα Τρίκαλα
Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει το παιχνίδι της Κυριακής στα Τρίκαλα μιας και απορρίφθηκε η έφεση που έκανε η γηπεδούχος ομάδα προκειμένου να μειωθεί η ποινή που της έχει επιβληθεί στην έδρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιάλυσος θα παίξει σε άδειο γήπεδο απέναντι στον πρωτοπόρο της Football League.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τη Βέροια
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο» εξέδωσε χθες η διοίκηση της Βέροιας. Η διοίκηση της «φωνάζει» τόσο για την φιλοξενία που έτυχε όσο και για τη διαιτησία. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την φιλοξενία του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στην Ρόδο, στο παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης προστατεύτηκαν από την αστυνομία μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος καθώς οι συμπεριφορές των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας ήταν άκρως επιθετικές και υβριστικές.

Είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο να ακούγονται αντεθνικά συνθήματα από τους φιλάθλους της  Ρόδου όπως Σκοπιανοί και Βούλγαροι εις βάρος της Βεροιώτικης ομάδας, ειδικά στις μέρες μας. Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγαν χωρίς να κάνουν μπάνιο, ελλείψει ζεστού νερού.

ΥΓ.1 Πρωτοφανής ήταν η ακύρωση του τέρματος της ομάδας μας . Ενώ αρχικά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα ξαφνικά μετά από 4 λεπτά και αφού “έπεσαν πάνω τους” και οι 11 ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού αποφάσισαν ότι η φάση είναι offside. ΝΤΡΟΠΗ!!
ΥΓ.2 Σήμερα (σ.σ. χθες) ορίζονται οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι επιλογές θα γίνουν χωρίς την βοήθεια “νυστεριών”.