Στόχος νέων Διαγόρα: Νίκη και καλό  ποδόσφαιρο!

Την προετοιμασία τους για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League ολοκληρώνουν σήμερα οι παίκτες του Διαγόρα. Οι μικροί «κυανέρυθροι» θα γυμναστούν για τελευταία φορά στο γήπεδο της Παστίδας. Το πολύ ευχάριστο για τον τεχνικό Παναγιώτη Μπεκιάρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό αγωνιστικό θέμα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
«Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο»

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι, ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» επεσήμανε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Παίζουμε με μια ομάδα που είχε κερδίσει στην πρεμιέρα τον Ιωνικό. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε ομάδες και αντιπάλους. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με το ίδιο μάτι. Με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα. Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε στην πρεμιέρα. Να πάρουμε δηλαδή τη νίκη. Φυσικά μας ενδιαφέρει να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας».
Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Τάσος Γιαννουκάς και «βοηθοί» του θα είναι οι Τσέτσος και Τάσης. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου.