Βαριά «καμπάνα» 30.000 ευρώ στον Ιάλυσο!

Βαριά «καμπάνα» 30.000 ευρώ στον Ιάλυσο!

Βαριά «καμπάνα» 30.000 ευρώ στον Ιάλυσο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 436 ΦΟΡΕΣ

Λόγω καθυστερημένης κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής τραπέζης

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στον Ιάλυσο! Όπως ανακοινώθηκε χθες και επίσημα, οι «ερυθροκίτρινοι» τιμωρήθηκαν με 30.000 χρηματικό πρόστιμο λόγω καθυστέρησης κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής τράπεζας.

Σύμφωνα με τους νόμους και τις διατάξεις, οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν στην τράπεζα εγγυητική επιστολή ίση με το 10% του συνόλου των προϋπολογιζόμενων εξόδων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του Ιάλυσου την κατέθεσε εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα να δεχθεί το βαρύ αυτό πρόστιμο. Η απόφαση πάντως είναι εφέσιμη και η ομάδα του νησιού μας έχει το δικαίωμα να ακολουθήσει τη νομική οδό σε μια προσπάθεια να γλιτώσει το πρόστιμο.

Προετοιμάζεται για τα Τρίκαλα
Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι «ερυθροκίτρινοι» προετοιμάζονται για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της συνέχειας της Football League. Τα αγωνιστικά προβλήματα για μια ακόμα φορά δεν λείπουν καθώς ο Κώστας Χειμωνέττος και ο Μπαρέτα δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς είναι τιμωρημένοι.

Επιπρόσθετα, «εκτός» αναμένεται να είναι και ο Ρεκλείτης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο μεθεπόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι στον Θεσπρωτό. Από εκεί και πέρα, πρόβλημα τραυματισμού (στο γόνατο) αντιμετωπίζει και ο νεαρός Κουγιός. Ο νεαρός παίκτης δεν μπόρεσε να προπονηθεί τις τελευταίες δυο ημέρες και θα «δοκιμάσει» σήμερα για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή στα Τρίκαλα.

Στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού έγιναν οι προπονήσεις των δυο τελευταίων ημερών. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέστρεψαν στους παίκτες της ομάδας να χρησιμοποιήσουν τον αγωνιστικό χώρο του «Οικονομίδειο» στον οποίο ίσως καταστεί δυνατό να γυμναστούν σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους