Πανέτοιμοι στον Φοίβο

Πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης είναι οι παίκτες του Φοίβου Κρεμαστής ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Όπως άλλωστε δήλωσε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Πολιάς, «ο Φοίβος μπορεί να τα κερδίσει όλα τα παιχνίδια» και πρόσθεσε και τα ακόλουθα: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Θα πάμε στα Μαριτσά  για να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Θεωρώ ότι μετά από τα κακά αποτελέσματα που μας έφεραν λόγο πίσω, στα δυο τελευταία παιχνίδια η ομάδα έδειξε ότι έχει βρει και πάλι τα πατήματα της. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά».

Με τέσσερις απουσίες
Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν ενόψει της αυριανής πολύ δύσκολης αναμέτρησης καθώς ο νεαρός τεχνικός, ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον τραυματία Θεοδοσίου που δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του αλλά και τους Μπανουσάϊ, Γιαννούλη και Καμπούρη οι οποίοι για προσωπικούς λόγους βρίσκονται εκτός Ρόδου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεσή του.