Πολλές οι συμμετοχές στην ημερίδα τζούντο του Αγήνορα

Πολλές οι συμμετοχές στην  ημερίδα τζούντο του Αγήνορα

Πολλές οι συμμετοχές στην ημερίδα τζούντο του Αγήνορα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Πάνω από 120 αθλητές-αθλήτριες θα βρεθούν αύριο από το πρωί στο κλειστό του Διαγόρα, για να συμμετάσχουν σ’ άλλη μια αναπτυξιακή συνάντηση

Η ανάπτυξη στο τζούντο είναι κάτι δεδομένο στη Ρόδο, κι αυτό αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των συλλόγων μας στις κατάλληλες για τον σκοπό αυτό διοργανώσεις. Αύριο και ώρα 9.30 θα ξεκινήσει στο κλειστό του Διαγόρα “Τέντα” η ημερίδα από τον Αγήνορα, έναν σύλλογο με δύο περίπου χρόνια παρουσία στο άθλημα, έχοντας όρεξη όμως για ανάδειξη όλων των παιδιών μέσα από τη συμμετοχή τους κυρίως σε αγώνες.

Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα βρεθούν περίπου 120 αθλητές-αθλήτριες ξεκινώντας από τα Μίνι, την κατηγορία Τζούνιορ Α’ και Β’, Παίδων-Κορασίδών Α’ και Β’, για να φτάσουν ως την κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων. Είναι η τρίτη φορά που ο σύλλογος με εκπαιδευτή τον Μιχάλη Κοντό διοργανώνει αυτή την ημερίδα και θα υπάρχει συμμετοχή από τη Φλόγα Ρόδου και τον Ζυγό, τα άλλα δύο σωματεία στο νησί με σημαντικό έργο στο κομμάτι της ανάδειξης των ταλέντων μας στο τζούντο.

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών