Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

-Ο …φονέας των γιγάντων ως άλλος Φωστήρας τείνει να εξελιχθεί φέτος ο Ποσειδώνας Καρπάθου και δίνει μ’ αυτό τον τρόπο διαφορετικό «χρώμα» στο πρωτάθλημα.

-Μετά την ισοπαλία του ΑΟ Πυλίου στην Κάρπαθο, ήταν προχθές η σειρά του Ηρακλή Μαριτσών να φύγει χωρίς  βαθμό στις αποσκευές του κατά την επιστροφή στη Ρόδο.

-Ναι, τα χρειαζόμαστε αυτά, γιατί όποτε μια ομάδα παίρνει το πρωτάθλημα «τραίνο» ξενερώνουμε και δεν κρυβόμαστε να το πούμε. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που γίναμε μάρτυρες αυτού του φαινομένου την τελευταία δεκαετία κυρίως.

-Η ομάδα της Καρπάθου έκανε την υπέρβαση και αποτελεί πια σταθερή αξία στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, όταν παλαιότερα έφτανε ως τη Β’ Κατηγορία ή είχε απλώς …διακοσμητικό ρόλο στην Α’.

-Χρειάζονται αυτές οι αλλαγές πού και πού για να θυμόμαστε πώς είναι το να κάνει κάποιος μακριά από τα κέντρα αποφάσεων σθεναρά βήματα και να βγαίνει από την αφάνεια.

-Με τις κατάλληλες πια εγκαταστάσεις στο νησί, ο Ποσειδώνας έχει τις ακαδημίες του κι αυτή τη στιγμή παίκτες στο ρόστερ του που στέκονται άνετα σε υψηλό επίπεδο στα Δωδεκάνησα.

-Παλαιότερα, και συγκεκριμένα την περίοδο 2006-2007, θυμόμαστε την απίστευτη ιστορία της Τήλου, μιας καλής ποδοσφαιρικής παρέας που συμμετείχε στα «σαλόνια» του τοπικού μας.

-Εκείνο ήταν κάτι σαν άθλος και μακάρι στο κοντινό μέλλον να το ξαναδούμε από οποιανδήποτε άλλη ομάδα έχει τα εχέγγυα και τη θέληση να το πετύχει, αψηφώντας τους κινδύνους…