Για τη νίκη σήμερα ο Διαγόρας

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Διαγόρας υποδέχεται σήμερα στις 2 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο την Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη σε παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, κάτι που έχει επισημάνει στους παίκτες του και ο τεχνικός Πέτρος Ρουτζιέρης.

Οι «κυανέρυθροι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσουν την ευκαιρία να ανέβουν στη βαθμολογία.

Ο μόνος που δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του είναι ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο κ. Ρουτζιέρης κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στα αποδυτήρια στις 12.30 μ.μ. οπότε και θα αποφασίσει για την δεκαοκτάδα.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από τον Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής. «Βοηθοί» του θα είναι η Μαρία Δέτση και ο Γιώργος Αραβίδης από τον Σύνδεσμο των Αθηνών. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Νίκος Μπερέτας από την Ανατολική Αττική, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Βαγγέλης Κατσιδώνης του Συνδέσμου της Δωδεκανήσου.

Δύσκολη αποστολή στα Τρίκαλα
Άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει ο Ιάλυσος που σήμερα στη 1.45 μ.μ. «δοκιμάζεται» στην έδρα των πρωτοπόρων Τρικάλων. Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι. Οι δεκατέσσερις παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός Βαγγέλης Χοσάδας είναι οι ακόλουθοι:
Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Γιώργου, Πετράκης, Νατσιόπουλος, Αυγενικού, Χατζηδίμπας, Μαρτσάκης, Πεταυράκης, Μαραγκοπυδάκης, Κουγιός, Χειμωνέττος Άγγελος, Καραμανώλης Μαρτίνος.

Διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτα) και «βοηθοί» του θα είναι οι Θανάσης Θανασιάς (Ηπείρου) και Νίκος Τσίκας (Αιτωλοακαρνανία). «Τέταρτος» ορίστηκε ο Γιώργος Τασιόπουλος (Θεσσαλία) και παρατηρητής τους ο Δημήτρης Κωνσταντάρας από την Καβάλα.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια της αγωνιστικής θα παίξουν:
ΠΑΕ Θεσπρωτός – Καλαμάτα
Ιωνικός – Ένωση Ασπροπύργου
Βέροια – Νίκη Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια Χαλκιδικής.