Επιτυχιών συνέχεια για τις νεανίδες της Τελχινίδας

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις από την Τελχινίδα στα πρωταθλήματα βόλεϊ της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου. Όσο αφορά την κατηγορία νεανίδων, οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά δεν άφησαν περιθώρια στον Διαγόρα να αντιδράσει με αποτέλεσμα να προηγηθούν άνετα με 2-0 (25-14, 25-13). 

Στο 3ο σετ όμως η ομάδα του Νίκου Τρατσέλα ήταν καλύτερη, πίεσε στο σερβίς, «στήθηκε» πιο σωστά σε μπλοκ και άμυνα και εκμεταλλευόμενη τα αβίαστα λάθη των αντιπάλων της προηγήθηκε με 8-14 και 9-16. Στο σημείο αυτό το πολύ καλό σερβίς της Τελχινίδας έφερε άσους και πολλές κόντρα επιθέσεις, η διαφορά καλύφθηκε και το σκορ διαμορφώθηκε σε 18-18. 
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ, με την Τελχινίδα να ξεφεύγει στους τελευταίους πόντους με 24-22, για να πάρει τελικά το σετ με 25-23 και το ματς με 3-0 σετ.
 
• ΡΣΦΠ Τελχινίς - ΓΣ Διαγόρας 3-0 σετ σε 69’(25-14 σε 22΄,25-13 σε 22΄και 25-23 σε 25΄)
Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς)  
Δήμητρα Βαρτζιά, Ειρήνη Κακλαμάνου, Πάολα Σουσάρι, Αριέτα Τερζίου, Ραφαηλία Κουφομανώλη (λ), Σταυρούλα Καλιόζη, Σταματίνα Γκιζέττη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Μιχαηλία Λαζαρίδου, Αναστασία Τσίτσου-Δημητριάδη, Ελένη Μαστόρου, Μιχαέλα Βογιατζή και Αλέξια Γκιάτα.
Διαγόρας: (Νίκος Τρατσέλας) Κων/να Γιαντζίδη, Ρέα Κυπριώτη, Ελιζαμπέτα Μαμαλίγκα, Δέσποινα Μπάρκα, Χριστίνα Γιακουμάκη,  Χρύσα Μάλαμα, Ευανθία Κυπριώτη, Αμάρ. Ντερβίση, Αιμιλία Τάκο, Ασημίνα Προβατοπούλου και Μιχ. Χαμιτ (λ)

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Λάκης Λαζαράκης και Ευθύμης Καλημεράκης.