Πρόεδρος στα Ιδρύματα Πρόνοιας ο Παύλος Μπακίρης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση με την οποία διορίζονται τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση, πρόεδρος διορίστηκε ο γιατρός καρδιολόγος κ. Παύλος Μπακίρης του Εμμανουήλ με αναπληρωτή τον κ. Κωνσταντίνο Σπανό του Νικολάου ελεύθερο επαγγελματία.
Αντιπρόεδρος Α΄ διορίστηκε ο κ. Αντώνης Αρφαράς του Γεωργίου συνταξιούχος γιατρός, με αναπληρώτρια την κα Μαρία Κορακάκη του Εμμανουήλ Δικηγόρο, ενώ Αντιπρόεδρος Β’ η κα Ζωή Μπελντέκου του Δημητρίου ασφαλιστικός σύμβουλος, με αναπληρωτή τον κ. Στάθη Μανουσάκη του Ιωάννη οδοντίατρο.

Ως τακτικά μέλη διορίστηκαν οι κ.κ. Αντώνης Κωστάκης του Μηνά συνταξιούχος ΔΕΗ με αναπληρωτή τον Εμμανουήλ Σαββίου του Στέργου δικηγόρο, καθώς επίσης και ο Εμμανουήλ Χαραλάμπους του Ευαγγέλου  δικηγόρος με αναπληρωτή τον Μηνά Πατσουράκη του Ιωάννη υπάλληλο ΔΕΗ.

Στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν ο κ. Μανώλης Ζηδιανάκης του Γεωργίου εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ως τακτικό μέλος και με αναπληρωτή τον κ. Νικόλαο Ορφανό του Μιχαήλ ομοίως αλλά και ο κ. Μιχαήλ Θωμάς του Σταύρου εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου με αναπληρώτρια την κα Φαίδρα – Μαρία Κωστομοίρη του Κωνσταντίνου.
Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται για τρία χρόνια.