ΑΕΡΑ-ΑΟ Πυλίου: Η συνέχεια στην Πειθαρχική Επιτροπή

Στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής θα παιχτεί το …τρίτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον ΑΕΡΑ και τον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου (2 – 2) που έγινε στο γήπεδο Αφάντου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», ο διαιτητής Δημήτρης Ατσικνούδας κάνει λόγο στο φύλλο αγώνα για είσοδο φιλάθλου μετά το τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της αποχώρησης του ο οποίος επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης αναφέρει πως παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας χτυπούσαν την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών και έβριζαν.

Κατονομάζει μάλιστα συγκεκριμένο παράγοντα τον οποίο αναγνώρισε αλλά και φίλαθλο που γνωρίζει το όνομα του από την εποχή που ήταν μέλος της διοίκησης του ΑΕΡΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τη δική του πλευρά ο παρατηρητής αγώνα κάνει λόγο για είσοδο φιλάθλων μετά το τέλος του αγώνα που επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα του ΑΟ Πυλίου.

Αναφορικά με το περιστατικό που συνέβη σε βάρος του προπονητή της Κωακής ομάδας Δημήτρη Χρυσόπουλου και τον τρόπο με τον οποίο χτυπήθηκε, δεν αναφέρει κάτι ούτε ο διαιτητής (που εκεί την ώρα ήταν εντός αποδυτηρίων) ούτε όμως και ο παρατηρητής στην αντίληψη του οποίου δεν έπεσε. Γίνεται αναφορά όμως από τον παρατηρητή, στις πρώτες βοήθειες που του παρείχε ο πρόεδρος του ΑΕΡΑ Χρήστος Χριστοφής καθώς ο γιατρός αγώνα είχε αποχωρήσει.

-Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η όλη ένταση ξεκίνησε από τη στιγμή που ο τερματοφύλακας του ΑΟ Πυλίου έκανε μια άσεμνη χειρονομία μετά την επίτευξη του δευτέρου γκολ της ομάδας του.