Δεν υπήρξε νικητής στη Λέρο

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν ΑΕ Λέρου και Διαγόρας Βατίου σε παιχνίδι που έγινε χθες στο Λακκί και με αυτό έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το αποτέλεσμα ασφαλώς και δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Λεριούς οι οποίοι αναζητούν όσον το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Πάντως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα μπορούσαν να μην είχαν πάρει ούτε τον βαθμό, δεδομένο ότι ο Διαγόρας Βατίου στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλός και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει το «τρίποντο».

Το σκορ άνοιξε στο 56’ ο Τσάτσος με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή (1 – 0). Στο 65’ όμως ο Μόσχος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Βουλγαράκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γιάνναρος, Καστής, Φουντουκάκης, Καρπάθιος, Σκεμπές, Τσάτσος, Ηλίας (85’ Αράπης), Χατζησταμούλος (88’ Ταχιράϊ), Κόκκαλης, Φουντής (70’ Κόλιας), Καράγκιολης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Ικονόμι (82’ Γιαουπάϊ), Κουλλόλλι, Έλληνας, Αδάμος, Λάππας, Σουτεσιώτης, Λαζίδης, Πουλάϊ, Καλημέρης (88’ Ντάλλας), Μόσχος