Ψάχνουν τα αίτια στον Διαγόρα

Προβληματισμός υπάρχει στην ομάδα του Διαγόρα μετά τη νέα αποτυχημένη προσπάθεια να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Το 0 – 0 με την Καβάλα προχθές στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας, ασφαλώς και είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν αρέσει στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν την αιτία που στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν μπορεί να γευτεί τη χαρά της νίκης με αποτέλεσμα να έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία.

Πέρα από τη διαιτησία που για μια ακόμα φορά στο «στρατόπεδο» του συλλόγου υπάρχει δυσαρέσκεια, αναζητούνται και αγωνιστικά αίτια μιας και στο παιχνίδι με την Καβάλα, χάθηκε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα δεν ήταν καλή. Επιπρόσθετα, επειδή οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, ο Διαγόρας αρχίζει να ρίχνει και ματιές προς τις επικίνδυνες θέσεις δεδομένου ότι πλέον η απόσταση έχει μειωθεί στους πέντε βαθμούς (υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίοι).

Για τον λόγο αυτό, το επόμενο παιχνίδι που θα είναι εκτός έδρας με την Ένωση Ασπροπύργου (τελευταίο του 2019), είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι ένας αγώνας όπου ο Διαγόρας θα προσπαθήσει να …ρεφάρει κάνοντας το «διπλό», προκειμένου να είναι εφικτό να κάνει και καλές γιορτές.

«Τέλος» ο Κέρι
Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Λόρι Κέρι. Ο έμπειρος παίκτης ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του, κάτι που έγινε αποδεκτό από την διοίκηση. Έτσι είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν ένιωθε καλά στη Ρόδο και δεν μπόρεσε να μπει απόλυτα στο κλίμα της ομάδας. Άλλωστε μέχρι στιγμής δεν είχε προσφέρει η αλήθεια αυτό που πραγματικά περίμεναν στην ομάδα.

Κάρτες ο Προβατίδης

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στάθης Προβατίδης. Ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο παιχνίδι του Ασπροπύργου και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου με τα Τρίκαλα.

-Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε χαλαρό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν προχθές και κανονικό για όλους τους υπόλοιπους. Για σήμερα δόθηκε ρεπό και άπαντες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο.