Κοντά σε εκείνους που υποφέρουν ο αντιδήμαρχος Γ. Πατσάης

Αγώνα για τη συγκέντρωση τροφίμων με στόχο τη στήριξη των οικογενειών που είναι σε δεινή οικονομική θέση έκανε ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού, Αρχαγγέλου κ. Γιώργος Πατσάης.

Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr  η προσπάθειά του εστιάστηκε στις δημοτικές ενότητες Αρχαγγέλου, Ιαλυσού και Καλλιθέας.

Σε πρώτη φάση συνομίλησε με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις  ανάγκες που υπάρχουν και τις οικογένειες που είναι σε κακή οικονομική κατάσταση.

Αφού συγκέντρωσε τα στοιχεία, ζήτησε τη συνδρομή του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Σούπερ Μάρκετ Φλεβάρης που βοήθησε προσφέροντα τρόφιμα για όλους.

Έτσι ο κ. Πατσάης με τη βοήθεια των αρμοδίων  υπηρεσιακών παραγόντων, διένειμε ήδη τα τρόφιμα σε 100 οικογένειες και τις τρεις δημοτικές ενότητες .

«Στόχος μου ήταν να προσφέρω βοήθεια, σε εκείνους που είναι σε κακή οικονομική κατάσταση και δεν έχουν χρήματα για τα απαραίτητα. Αυτές τις άγιες ημέρες και όχι μόνο  θέλω  να έχουν βοήθεια όλοι. Να μην λείψουν τα απαραίτητα και κυρίως τα τρόφιμα σε μικρούς και μεγάλους.  Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τους ανθρώπους να ακούμε και να βοηθάμε», δήλωσε ο κ. Πατσάης.