Σε επιτελικές θέσεις στο ΚΙΝΑΛ Φτακλάκη και Νικητιάδης

Τις γραμματείες Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού αντίστοιχα, ανέλαβαν στις πρόσφατες ανακατατάξεις που έγιναν στο ΚΙΝΑΛ η πρώην αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Λίτσα Φτακλάκη και ο πρώην υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης. Στις πολιτικές γραμματείες και στις ολομέλειες των επιτροπών άλλων τομέων, συμμετέχουν επίσης με ενεργό ρόλο ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Παλαιολόγου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας και ο Νίκος Τρίπης.

Πάνω από 1.300 είναι τα ονόματα που ανακοινώθηκαν για ολόκληρη την Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι το ΚΙΝΑΛ επιχειρεί ανασυγκρότηση σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει στην  υπόλοιπη χώρα, εδώ πάντως, στα Δωδεκάνησα, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αναδείξει βουλευτή, φαίνεται να αντέχει και να κρατά δυνατά.

Στην πολιτική πάντως, δεν υπάρχουν βραχυπρόθεσμες  προβλέψεις. Δεδομένα και συγκυρίες υπάρχουν μόνο. Κι αν κρίνουμε από αυτά, αξιολογώντας την δυναμική που έχει στην περιοχή μας το ΚΙΝΑΛ (σε συλλόγους, σωματεία, φορείς και αυτοδιοίκηση) τόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείει εκπλήξεις σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όποτε και να γίνουν αυτές.