Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε Αφάντου και Κρεμαστή

Πολύς ήταν ο κόσμος που συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αφάντου και Κρεμαστή το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια των οποίων φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των δύο αυτών χωριών!

Φυσικά οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες όπως επιτάσσει το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό κέντρο Κρεμαστής  θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με  θεατρικά σκετς  από τα παιδιά του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» υπό την καθοδήγηση της ταμία του Συλλόγου κας Ζέζου Αναστασίας, και εν συνεχεία  ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά του Συλλόγου.

 

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 στις 3 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρου του παλαιού δημοτικού σχολείου Κρεμαστής θα γίνουν αθλοπαιδίες από τους αθλητικούς συλλόγους Κρεμαστής και στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι από το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου, Χορού και Μουσικής «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ».

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα: Κάλαντα σε όλο τον οικισμό της Κρεμαστής, με τη συμμετοχή των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, με τη συνοδεία της Μαντολινάτας της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής:
ΩΡΑ 10.30-13.00: Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας.
ΩΡΑ 17.00 – 19.00: Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στον προαύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Κρεμαστής στις 3 το μεσημέρι θα γίνουν αθλοπαιδίες από τους αθλητικούς συλλόγους Κρεμαστής και θα προσφερθεί τσάι από βότανα από τον κ. Μιχάλη Δραμουντανή.

Τέλος, την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020 στις 10.30 το πρωί θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μετά τη Θεία Λειτουργία, στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου Κρεμαστής.