Πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ  για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Πόλεμος κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Από τη… μύγα ξύγκι προσπαθεί να βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ σηκώνοντας ψηλά ένα ανύπαρκτο πολιτικό θέμα, όπου παρά τις δηλώσεις της κυβέρνησης, τη δημοσίευση των πτυχίων και την τοποθέτηση του ίδιου του Αλκιβιάδη Στεφανή, από την Κουμουνδούρου συνεχίζουν να επιτίθενται, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για Αρχηγό του ΓΕΣ.

“Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει αποδείξει την αριστεία του υπηρετώντας 40 χρόνια την πατρίδα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για Αρχηγό του ΓΕΣ. Με τα ίδια πτυχία”, απαντούν πηγές της κυβέρνησης σε διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προσθέτουν. “Τους τίτλους σπουδών θα ζήλευε η πλειονότητα των υπουργών του κ. Τσίπρα. Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενοχληθεί από το γεγονός ότι τα σύνορα πλέον θα φυλάσσονται. Και ο κ. Στεφανης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη φύλαξή τους. Αλλά από αυτούς που έλεγαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και θέλουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο”.

«Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε”, ανέφερε η διαρροή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανέφερε, επίσης, ότι “ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά”. Επεσημαίνει δε πως ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science»

Διαβάστε ακόμη

Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι «Σπαρτιάτες» – Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο

Καλάθι του Πάσχα: Σε ισχύ από σήμερα – Ποια προϊόντα περιλαμβάνει, πόσο θα διαρκέσει

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε στη Βουλή τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (φωτογραφίες)

Αφρικανική σκόνη: Πόσο μπορεί να επιδεινώσει χρόνια προβλήματα υγείας - Συστάσεις από πνευμονολόγους

Στέφανος Κασσελάκης: Ξέμεινε από τη φουρτούνα στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα

Λίνα Μενδώνη: Στη δικαιοσύνη για δημοσίευμα εφημερίδας

«Καλάθι του νονού»: Σε ισχύ από σήμερα – Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

Π. Μαρινάκης: Πήχης τα... προβλήματα των πολιτών στις Eυρωεκλογές