Διαγόρας: Θέλει αμυντικό χαφ και «δεκάρι»!

Βάρος στην απόκτηση αμυντικού χαφ και «δεκάρι» αναμένεται να ρίξει ο Διαγόρας κατά τη διάρκεια των μετεγγραφών του Ιανουαρίου! 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είναι δυο θέσεις που έχει κριθεί πως η ομάδα του νησιού μας «πονάει» και θέλει να τις καλύψει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εξυπακούεται πως η προσπάθεια που θα γίνει είναι να αποκτηθούν πολύ έμπειροι παίκτες οι οποίοι θα είναι σε θέση να μπουν απευθείας στο κλίμα της ομάδας και να κάνουν τη διαφορά. Ήδη οι υπεύθυνοι του συλλόγου βρίσκονται σε αναζήτηση των παικτών αυτών και είναι αποφασισμένοι να εξετάσουν αρκετές περιπτώσεις πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα, υπό συζήτηση είναι η απόκτηση και ενός σέντερ φορ. Αν βρεθεί κάτι πολύ καλό που θα είναι σε λογικά οικονομικά πλαίσια, τότε σίγουρα η ομάδα του νησιού μας θα το συζητήσει. Η έρευνα που γίνεται το τελευταίο διάστημα, περιλαμβάνει και τη θέση του δεξιού μπακ, θέση για την οποία κρίθηκε ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ο σύλλογος. Όπως έχουμε γράψει ξανά, θεωρείται δεδομένο ότι οι μετεγγραφές μπορεί να φθάσουν μέχρι και τις πέντε οπότε ο σύλλογος θα παρουσιάσει ένα αρκετά διαφορετικό ρόστερ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Σκέφτονται τον Ασπρόπυργο
Προς το παρόν, αυτό που προέχει βέβαια είναι το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με την Ένωση Ασπροπύργου το οποίο ασφαλώς και είναι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Και αυτό διότι αν ο Διαγόρας δεν κερδίσει, τότε είναι πιθανό να μπει σε περιπέτειες δεδομένου ότι πλέον η απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις δεν είναι και πολύ μεγάλη.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν το «τρίποντο» για να ανασάνουν βαθμολογικά και να μπορέσουν να κάνουν και καλές γιορτές, καθώς το παιχνίδι αυτό θα είναι το τελευταίο του 2019.

Ρεπό είχαν χθες οι «κυανέρυθροι». Θα επανέλθουν στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής.