Συνεδρίαση για τις ανάγκες των σχολείων

Ο προγραμματισμός για τις ανάγκες των σχολείων που έχει στην αρμοδιότητά  της η  Σχολική Επιτροπή Β’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου της Ρόδου, για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έγινε κατά τη συνεδρίασή της προχθές το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρό της, κ. Σάββα Χριστοδούλου, μέχρι τα τέλη του χρόνου αναμένεται να πιστωθεί η κατανομή από τους ΚΑΠ για τις ανάγκες των 42 σχολείων (σ.σ. Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ) στο νησί και αρχές του νέου χρόνου θα κατανεμηθεί. Παράλληλα, ήρθε και η πίστωση για τις 38 καθαρίστριες στα σχολεία αυτά, οπότε θα πληρωθούν και το μήνα Δεκέμβριο.

Επίσης, έχει τακτοποιηθεί και το πετρέλαιο θέρμανσης αφού έχουν δώσει την πίστωση των 30 χιλιάδων ευρώ για τα σχολεία αυτά. Όπως λέει στη «Ροδιακή» ο κ. Χριστοδούλου, θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους και θα βρίσκονται κοντά στα σχολεία, κάτι που κάνουν καθημερινά.

Επίσης, χθες, η Σχολική Επιτροπή πήρε απόφαση για να παραχωρήσει αίθουσες σχολείων σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε διάφορες δημοτικές ενότητες, για να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους.