Εκδήλωση για τον διαβήτη στην Ιαλυσό

Εκδήλωση για  τον διαβήτη στην Ιαλυσό

Εκδήλωση για τον διαβήτη στην Ιαλυσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 277 ΦΟΡΕΣ

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση της Λέσχης Ρόδου Σίβυθος Centennial Lions Club, για τον Διαβήτη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού και τη στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Ιαλυσού την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Παραδοσιακό Σπίτι της Ιαλυσού.


Στην κατάμεστη αίθουσα του Παραδοσιακού Σπιτιού Ιαλυσού, ο γνωστός ιατρός ενδοκρινολόγος κ. Σταύρος Παπαβεργής στην ενδιαφέρουσα ομιλία του ανέπτυξε απλά, κατανοητά και περιεκτικά και με προβολή slides το Θέμα της Ομιλίας του:
«Διαβήτης-Παχυσαρκία: Oι Μάστιγες του 21ου αιώνα».
Ο ομιλητής, κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη προσοχή του κοινού το οποίο στη συνέχεια τον συνεχάρη θερμά και τον καταχειροκρότησε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της Λέσχης κ. Καίτη Καστρουνή, η οποία προσέφερε και αναμνηστικά λάβαρα της Λέσχης στους συνεργάτες και εκπροσώπους των Αρχών, ο υπεύθυνος του Γραφείου Παιδείας, Δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Αθλητισμού ΔΕ Ιαλυσού. Δήμου Ρόδου κ. Γιώργος Χατζηκαλημέρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιαλυσού κ. Ελένη Τσίκκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η κ. Ρένα Λυκοπάντη, Σύμβουλος Κοινότητας Ιαλυσού, εκπρόσωπος της Κοινότητας Ιαλυσού, η κ. Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη Δημοστική Σύμβουλος Δήμου Ρόδου, εκπρόσωπος Δήμου Ρόδου, οι αιδεσιμώτατοι π. Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης, και Γρηγόριος Λεριάς εφημέριοι του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού και μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής.

Η Λέσχη Lions Ρόδου Σίβυθος Centennial Lions Club, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητα Ιαλυσού κ. Στεφανία Στάγκα και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ιαλυσού, για τη στήριξη της εκδήλωσης, στον κ. Γιώργο Χατζηκαλημέρη για την άψογη συνεργασία και την κ. Ελένη Τσίκκη και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ιαλυσού για την εξαιρετική τους προσφορά.

Διαβάστε ακόμη

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου

Τα ήθη και τα έθιμά τους γιόρτασαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Ρόδου