Έρχονται «ηχηρές» μετεγγραφές…

Δυναμικά αναμένεται να κινηθεί στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ομάδα της Ρόδου, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις της ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η διοίκηση των «ελαφιών» είναι αποφασισμένη να φέρει στο νησί μας πέντε ποδοσφαιριστές. Θα είναι μάλιστα όλοι πρωτοκλασάτα ονόματα.

Παίκτες έμπειροι που θα μπουν άμεσα στο κλίμα της ομάδας και θα κάνουν τη διαφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και στο μπαράζ που θα ακολουθήσει.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι φανερό πως θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο όχι μόνο για τη φετινή χρονιά αλλά και για την επόμενη, φιλοδοξώντας πως θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League. Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος στόχος όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές από το περασμένο καλοκαίρι όπου δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα.

Οι βάσεις δηλαδή για την επόμενη χρονιά θα μπουν σε πολύ μεγάλο βαθμό από το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν πολλές κινήσεις το προσεχές καλοκαίρι, εάν και εφόσον ο σύλλογος καταφέρει να περάσει και τα μπαράζ, κάτι που είναι ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων Δωδεκανήσιων φιλάθλων. Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν το ότι θα πρέπει να δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Ο όμιλος αν δεν αντιμετωπιστεί σοβαρά, κρύβει πάρα πολλές παγίδες, όπως έχει φανεί στα παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα. Η Ρόδος έχει δυο ισοπαλίες, μια ήττα και εκτός έδρας και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία και είναι ικανές να κάνουν τη ζημιά, αν τους δοθεί το πρόσφορο έδαφος.

Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες της Ρόδου, οφείλουν να συνεχίσουν με μεγάλη προσήλωση και να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του μεγάλου φαβορί που έχουν από το περασμένο καλοκαίρι.
Δραγάτης Δημήτρης