Αναγέννηση Έμπωνα: Το ψάχνουν για προπονητήριο στίβου!

Ένα προπονητήριο στίβου μέσα στο ήδη υπάρχον γήπεδο ποδοσφαίρου επιθυμούν να δημιουργήσουν στον Έμπωνα! Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να εκμεταλλευτεί την επάρκεια του χώρου που υπάρχει περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου (μέσα από την περίφραξη) και επιθυμεί να δημιουργήσει κουλουάρ στίβου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ορισμένων παιδιών  που θα ήθελαν να ασχοληθούν.

Παράλληλα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος για περπάτημα όλων των κατοίκων της περιοχής. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις και η διοίκηση περιμένει τον Δήμο και την Περιφέρεια προκειμένου να προχωρήσει ακόμα ένα σημαντικό έργο για την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, σε καθημερινή σχεδόν βάση στο γήπεδο προπονούνται 48 παιδιά διαφόρων ηλικιών, αριθμός που είναι ικανοποιητικός για τα δεδομένα της περιοχής.

Όπως όλα δείχνουν, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, η Αναγέννηση θα «κατεβάσει» αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.