Αποχή σήμερα των δικηγόρων της Ρόδου

Την αποχή από τα καθήκοντά τους για σήμερα, αποφάσισαν οι δικηγόροι της Ρόδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου, η απόφαση λήφθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για  την υποστελέχωση του Δικαστηρίου και για τα θέματα λειτουργίας Κτηματολογίου Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, κατά τη συνεδρίασή του της 18/12/2019, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Ρόδου από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην επαναφορά του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για  την υποστελέχωση του Δικαστηρίου και για τα θέματα λειτουργίας Κτηματολογίου Ρόδου.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μεριμνήσουν για την αναβολή των υποθέσεών τους. Δεν καταβάλλεται παράβολο σε περίπτωση αποχής των δικηγόρων (άρθρο 40 παρ 2 Ν. 4465/2017). 

Για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου
Ο Πρόεδρος: Βασίλειος Περίδης
Η Γ. Γραμματέας: Καλλιόπη Παπαπαύλου-Βαρδέλλη»