Τα γιορτινά της φόρεσε η πόλη της Ρόδου

Τα γιορτινά της φόρεσε από νωρίς το απόγευμα η πόλη της Ρόδου! Η έναρξη των εκδηλώσεων, έλαβε χώρα με επιτυχία στη Νέα Αγορά, όπου έχει στηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό από τον δήμο της Ρόδου.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, της Φωτεινής Δάρρα και της Leida, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες Ροδίτες.
Από νωρίς το απόγευμα πράγματι, ο χώρος της Νέας Αγοράς είχε κατακλυστεί από κατοίκους της πόλης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που βρίσκονταν και πέριξ της Νέας Αγοράς.
Όλο το σκηνικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και έδωσε άλλη όψη στο κέντρο της πόλης, έως αργά το βράδυ όπου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις.Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στη Νέα Αγορά που με τη νέα εικόνα της  αναμένεται να συγκεντρώνει πλήθος κόσμου καθημερινά μέχρι το πρώτο πενθήμερο  του 2020 που το χωριό θα βρίσκεται σε λειτουργία.
Ένα  πλούσιο πρόγραμμα καθημερινών δράσεων με μουσικά σχήματα, θεατρικές και κουκλοθεατρικές ομάδες, σχολές χορού, παραμυθάδες, ξυλοπόδαρους και μάγους θα δώσουν χρώμα και ζωή στις ημέρες των γιορτών στη Νέα Αγορά.