Ιάλυσος: Το μυαλό στον …τελικό!

Την προετοιμασία για το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Θεσπρωτό ξεκίνησαν χθες οι παίκτες του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» γυμνάστηκαν στο «Οικονομίδειο» υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα την Κυριακή προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους δώσει την ευκαιρία να ανασάνουν βαθμολογικά. 

Είναι ουσιαστικά το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής παιχνίδι και άπαντες στον σύλλογο έχουν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα του. Για τον λόγο αυτό προετοιμάζονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που επίσης ενδιαφέρεται για το θετικό αποτέλεσμα, οπότε θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. 

Κανονικά και ο Χειμωνέττος
Ο Κώστας Χειμωνέττος που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα ένα πρόβλημα τραυματισμού, είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα το ευχάριστο είναι ότι χθες ακολούθησε τον κανονικό ρυθμό του προγράμματος. Έτσι υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Ρεκλείτης ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αναμένεται να είναι σε θέση την Κυριακή να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, σήμερα αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Οι σίγουροι απόντες από τον αγώνα θα είναι ο τιμωρημένος Μπαρέτας και ο τραυματίας Κουγιός. Ο νεαρός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο του και δεν είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
-Και η σημερινή προπόνηση αναμένεται εκτός απροόπτου να πραγματοποιηθεί στο «Οικονομίδειο».