Ιάλυσος: Προετοιμάζονται εντατικά για τη νίκη!

Με προπόνηση που έγινε στο «Οικονομίδειο» υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Χοσάδα συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ιάλυσου ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Οι «ερυθροκίτρινοι» γυμνάζονται εντατικά θέλοντας να είναι απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό το οποίο χαρακτηρίζεται αναμφίβολα το πιο σημαντικό απ’ όσα έχουν δώσει μέχρι στιγμής. Είναι ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμά του μπορεί να καθορίσει πολλά για τη μετέπειτα πορεία του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα.


Εξυπακούεται ότι για την ομάδα του νησιού μας, το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο μιας και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει κατά πολύ τη θέση της ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε τα παιχνίδια αυτά, με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, ο Ιάλυσος θα πρέπει να βρει τρόπο για να τα κερδίζει. Ο κ. Χοσάδας και ο συνεργάτης του Αγαπητός Αμπελάς προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τον τρόπο παιχνιδιού του Θεσπρωτού προκειμένου να παρατάξουν την ομάδα τους ανάλογα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Σε κανονικούς ρυθμούς ο Ρεκλείτης
Επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Βαγγέλης Ρεκλείτης. Ο έμπειρος παίκτης «έβγαλε» χθες όλο το πρόγραμμα και αυτό ασφαλώς είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για το τεχνικό επιτελείο του Ιάλυσου. Ο Ρεκλείτης αναμένεται να βοηθήσει πολύ στον αγώνα της Κυριακής. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα κανονικά θα δώσουν το «παρών» και οι Κώστας Χειμωνέττος και Τζελάι οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους (ο πρώτος αντιμετώπιζε και ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο ξεπέρασε).