Δουλειές για …την Πειθαρχική!

Το έχει φαίνεται η μοίρα φέτος, να δημιουργούνται εντάσεις στα γήπεδα του τοπικού μας με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών.

Μετά τον Κλεάνθη Παραδεισίου που έχει προβλήματα με τη διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου στο παιχνίδι με τον Κλεόβουλο, χθες παραπονούμενοι έμειναν οι της ΑΕ Κω μετά την ήττα με σκορ 2 – 0 από τον Απόλλωνα στις Καλυθιές.

Οι «βυσσινί» της Κω, «φωνάζουν» ότι κακώς τους ακυρώθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο (το πέτυχε ο Μαυρίδης) ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 0 – 0, όπως και το ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Απόλλωνας με τον Μάριο Πλακίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κώοι τελείωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Οχτάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο 35’ και του Χιούσι για τον ίδιο λόγο λίγο μετά το τέρμα που πέτυχε ο Πλακίδας στο 70 και έκανε το 1 – 0. Στο ίδιο σημείο αποβλήθηκε από τον πάγκο και ο προπονητής Λεωνίδας Κούτσικας για διαμαρτυρία. 

Στα αγωνιστικά, ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά από τους αντιπάλους του και επέβαλε τον ρυθμό του μέχρι και το 30’ όπου ανέβασαν στροφές οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να ισορροπήσουν. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι την απόδοσή τους και προσπάθησαν να πιέσουν την ΑΕ Κω αναζητώντας το γκολ που θα τους βάλει οδηγούς στο παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Πλακίδας με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή (1 – 0), ενώ στο 80’ ο Αρφαράς με σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90’ ο Καστρινάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Βλάχος, Ζαρίδας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
AΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ:
Ροδίτης, Τσούλλος (61' Φυλακούρης), Σαββούλης, Στελλάς, Θεοχαρόπουλος, Χοχλαστός, Μαγιόγλου, Διακουράκης (83' Καστρινάκης), Πλακίδας (78' Τομόρι), Πέπα Γ (46' Ιντρίζι), Αρφαράς

ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Μυλωνάς (90' Ρομποτάς), Χιούσι, Ζαΐμι, Κουρζής, Οχτάρας, Τογρού, Χατζηφούντας, Μαυρίδης, Φονσέκα.