Santa Bike day από τον ΔΟΠΑΡ

Santa Bike day  από τον ΔΟΠΑΡ

Santa Bike day από τον ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 200 ΦΟΡΕΣ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού Ρόδου σε συνεργασία με την Τ.Ε Ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργανώνουν μια γιορτινή διαδρομή ποδηλασίας στο κέντρο της Ρόδου τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ.

Με αφετηρία τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Ρόδου και τερματισμό στον χώρο της Νέας Αγοράς ο κεντρικός δρόμος μετατρέπεται σε λεωφόρο των Χριστουγέννων με τη συμμετοχή δεκάδων Άη Βασίληδων πάνω σε ποδήλατα!

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ντυθούν στα κόκκινα, φορώντας τον χαρακτηριστικό κόκκινο σκούφο του Άη Βασίλη, προσφορά του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, και να απολαύσουν τη διαδρομή στη γιορτινά στολισμένη Ρόδο μας.

Μια νότα χαράς στην πόλη της Ρόδου, το SANTA BIKE DAY 2019 είναι ένα θέαμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή! Απαραίτητη προϋπόθεση να έρθετε με το ποδήλατό σας!

Με τον τερματισμό της ποδηλατοδρομίας στη Νέα Αγορά θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και ένας τυχερός θα γίνει κάτοχος καινούριου ποδηλάτου!

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη