Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ιάλυσο πέραν της νίκης...

To αυριανό παιχνίδι που δίνει ο Ιάλυσος απέναντι στον Θεσπρωτό δεν είναι απλώς σημαντικό.

Είναι όλη η χρονιά για την ομάδα της Ιαλυσού χωρίς καμία δόση υπερβολής. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι μια αναμέτρηση που οπωσδήποτε πρέπει να κερδηθεί από τους "ερυθροκίτρινους" αν θέλουν να ελπίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν φέτος και να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στην κατηγορία.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, θα τους διατηρήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σχετικά με τους βαθμολογικούς αλλά και τους ψυχολογικούς λόγους.

Η συγκυρία του ότι ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί έναν ακόμα λόγο για την ομάδα του νησιού μας να γευτεί τη χαρά της νίκης, δεδομένου ότι δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο να ...κουβαλήσει όλο αυτό το διάστημα μέχρι και την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ασφαλώς και δεν θα πρέπει να θεωρηθεί εύκολο για τον Ιάλυσο, όμως τηρουμένων των αναλογιών και με βάση το τι έχουμε δει μέχρι τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια, οι "τοξοβόλοι" έχουν τις δυνατότητες να το "καθαρίσουν" και από εκεί και πέρα να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Η φετινή χρονιά είναι φανερό πως δεν είναι εύκολη καθώς η κατηγορία έχει δυνατούς αντιπάλους και αρκετές ομάδες που διαθέτουν το λεγόμενο "ειδικό βάρος" στη φανέλα τους.

Παιχνίδια σαν το αυριανό όμως, ο Ιάλυσος επιβάλλεται να βρει τους τρόπους προκειμένου να τα κερδίσει για να δικαιούται να έχει βάσιμες ελπίδες ότι στο τέλος θα σώσει τη χρονιά. Άλλωστε οι εντός έδρας αναμετρήσεις, ασφαλώς και μπορεί να αποτελέσουν το κλειδί που θα ανοίξει στην ομάδα του νησιού μας την πόρτα της παραμονής.

Δραγάτης Δημήτρης