Πάνθηρες Ρόδου: Ένα συγκινητικό μήνυμα από την Καρδίτσα

Οι Πάνθηρες είναι πραγματικά μια οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Είναι πραγματικά, ιδιαίτερα συγκινητικό το μήνυμα που απέστειλε στον γενικό διευθυντή και προπονητή Νίκο Καρπαθάκη, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν ζει στο νησί μας αλλά στην Καρδίτσα. Πρόκειται για τον Γιώργο Χριστοδουλιά, ο οποίος μέχρι και πριν μετακομίσει πριν από λίγους μήνες, ήταν μέλος των Ακαδημιών των Πανθήρων.

Ο Γιώργος είχε σταθεί άτυχος γιατί τραυματίστηκε στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας. Οι Πάνθηρες ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν καλύτερο, σαν μια δεύτερη οικογένεια. Ο Γιώργος δεν το ξέχασε και με ένα υπέροχο μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τη σχετική φωτογραφία λίγο μετά τον τραυματισμό του, θέλησε να πει χρόνια πολλά για τα πρόσφατα γενέθλια του πρώην προπονητή του Νίκου Καρπαθάκη.

Διαβάστε το μήνυμα:
“Κόουτς σας ευχαριστώ για όλα που μου έχετε προσφέρει και με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο παίκτη. Σας έχω πραγματικά στην καρδιά μου. Είστε αυτός που με μύησε τόσο που να αγαπήσω και να μην θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έχουμε ζήσει αρκετές χαρές και λύπες αλλά εύχομαι τα καλύτερα σε εσάς, την ομάδα και την οικογένειά σας και σας ευχαριστώ για όσα κάνατε για τον τραυματισμό μου. Καλή συνέχεια”.