Τιμήθηκε ο Θανάσης Στάμος  από το ΙΕΚ Κέρκυρας για την προσφορά του

Την Πέμπτη 19 του μήνα το ΙΕΚ Κέρκυρας του υπουργείου Τουρισμού πραγματοποιώντας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του, τίμησε τον κ. Θανάση Στάμο εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αναβάθμισης Σχολικών Μονάδων, Παραλιών, και Κοιμητηρίων, πρώην διευθυντή ΑΣΤΕΡ και ΤΕΣΤΕ και αναπληρωτή γενικό διευθυντή του ΟΤΕΚ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του μητροπολίτη Κέρκυρας, οι τοπικές αρχές του νησιού και συγκεκριμένα εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο, την περιφέρεια, την Ένωση Ξενοδόχων, το σύλλογο διευθυντών ξενοδοχείων, το σύλλογο των ενοικιαζομένων δωματίων, το κλαμπ των σεφ.

Η τελετή ξεκίνησε με προβολή βίντεο που επιμελήθηκε ο διευθυντής της σχολής και αναφερόταν στην επαγγελματική, κοινωνική και οικογενειακή πορεία του κ. Στάμου.
Στη συνέχεια ακολούθησε το διάβασμα των χαιρετισμών που έστειλαν ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης ενώ μέσω Skype μίλησαν πρώην μαθητές και συνάδελφοι του κ. Στάμου για το έργο που επιτέλεσε στη σχολή  οι οποίοι και εκφράστηκαν με κολακευτικά σχόλια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι τέως διευθυντές της σχολής Τάκης Παπαγιαννάκης, Μιχάλης Σαλεσιώτης και Σπυριδούλα Γεωργιάδη, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι της σχολής.
Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Στάμος ο οποίος αφού ευχαρίστησε στους παρευρισκόμενους και ειδικότερα το διευθυντή για την πρωτοβουλία τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η τιμή είναι πολύ μεγάλη που του γίνεται στην Κέρκυρα και την αφιέρωσε στον κραταιό και ανεπανάληπτο οργανισμό τουριστικής εκπαίδευσης τουρισμού της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων για το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και στην ξενοδοχειακή βιομηχανία ειδικότερα.

Αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους είπε ότι αν του ζητούσαν να ξαναγυρίσει τα χρόνια πίσω, θα επέλεγε και πάλι να είναι στην τουριστική σχολή.
Η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και διαποντίων νήσων Μερόπη Υδραίου που πήρε το λόγο στάθηκε στην επισήμανση που έκανε ο κ. Στάμος κατά την ομιλία του ο οποίος δήλωσε ότι απλώς έκανε το καθήκον του λέγοντας με τη σειρά της ότι αν όλοι οι Έλληνες έκαναν το καθήκον τους, τότε η Ελλάδα θα ήταν άλλη χώρα.
Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στις εγκαταστάσεις της σχολής και απονεμήθηκε στον κ. Στάμο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον τουρισμό και την τουριστική εκπαίδευση, τόσο από τη δήμαρχο όσο και από το διευθυντή του ΙΕΚ Κέρκυρας Δημήτρη Μπακύρα.