Ανακύκλωση πλαστικών καπακιών από τον σύλλογο Γυναικών Σορωνής

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία του τόσο για το περιβάλλον όσο και για το συνάνθρωπο ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό τη συλλογή πλαστικών καπακιών (από νερό, γάλα, χυμούς αναψυκτικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμα, απορρυπαντικά, μαρκαδόρους, στυλό κλπ) με σκοπό να προωθεί σε κέντρο συγκέντρωσης και στη συνέχεια να προμηθεύεται αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διαθέτει σε όσους συνανθρώπους μας τα έχουν ανάγκη.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η δράση, ήταν δίπλα τους μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί, ξενοδοχειακές μονάδες, σχολεία αλλά και πολλοί εθελοντές όλων των ηλικιών τους οποίους και ευχαριστούν πολύ!

Ως αρχικό σημείο συγκέντρωσης ορίστηκε το Κοινοτικό Κατάστημα Σορωνής, μετά από πρόταση που έγινε εκ μέρους του συμβουλίου της Κοινότητας Σορωνής από τον Πρόεδρο κ. Μπονιάτη Εμμανουήλ, ως εύκολα προσβάσιμο σε όλους.

Στη συνέχεια οι υπεύθυνες-μέλη του Συλλόγου μεταφέρουν τα καπάκια από το σημείο αυτό σε αποθήκη του Συλλόγου.

Η ενεργοποίηση όλων όσων βοήθησαν ήταν τόσο μεγάλη, που είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποστείλουμε μέσα στις επόμενες ημέρες την πρώτη δόση στο κέντρο με το οποίο θα συνεργαστεί ο σύλλογος, που σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

«Δε σταματάμε όμως εδώ! Συνεχίζουμε δυνατά!

Με σύνθημά μας «Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις» καλούμε όλους όσοι επιθυμούν, να συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή μας την προσπάθεια!

Ελάτε κοντά μας σε αυτή την παράλληλη δράση για να φροντίσουμε το περιβάλλον αλλά και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!»