Εντατικοί έλεγχοι στα φορτηγά

Με σκοπό την ενημέρωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός» (Σ.Ι.Φ.Α.Δ.Χ.) για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν στο λιμάνι μας με την έλευση του νέου έτους πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Λιμενικό Ταμείο. Εκεί παρευρέθηκαν από το Δ.Σ ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Στυλιανού, ο Γραμματέας κ. Μιχάλης Κεφάλας, ο Ταμίας κ. Ιωάννης Κουνάκης και η Υπεύθυνη Γραμ/κής και Ηλεκ/νικής Υποστήριξης κ. Κουτσούκου Σοφία.

Από το Λιμενικό Ταμείο  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Παπαοικονόμου Βασίλης καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμανιού κ. Ντόκος Παναγιώτης οι οποίοι δεσμεύτηκαν να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του λιμανιού. «Στο πλαίσιο λοιπόν αυτού θα έχουμε εντατικούς ελέγχους έτσι ώστε να εξαλειφθούν κάθε είδος παράνομης μεταφοράς, οποιαδήποτε μορφή αδήλωτης εργασίας, αυτοκίνητα που δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις κυκλοφορίας» αναφέρει ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του επισημαίνοντας ότι:

«Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των νέων μέτρων και αναμένει μόνο θετικά αποτελέσματα από τις παραπάνω ενέργειες. Μέλη και μη καλούνται από το νέο έτος να προσέλθουν στα γραφεία μας να αιτηθούν την έκδοση των νέων καρτών εισόδου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.