«Καμπάνες» σε τρεις παίκτες από την Πειθαρχική Επιτροπή

Με «καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κω M. Husi και Σπ. Οχτάρας όπως και του Κλεόβουλου Λίνδου Αλέκος Κακλαμάνος στα πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν οι ομάδες τους στις Καλυθιές και στο Παραδείσι αντίστοιχα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης τους είναι οι ακόλουθες:
Ποινές σε παίκτες
Με 4 αγωνιστικές:  M. Husi (ΑΕ Κως), Σπ. Οχτάρας (ΑΕ Κως), Αλ. Κακλαμάνος (Κλεόβουλος)
Με 1 αγωνιστική: Χρ. Γιαννακάκης (ΑΕΡΑ), Μ. Συντιχάκης (ΑΟ Πυλίου), Ι. Κουμπιάδης (ΑΕ Αδελφοσύνη), Αθ. Παπουρδάνος (Ακουσίλαος), Ε. Ντουλάι (Δήμητρα Δαματριάς), Ν. Κιουτσιούκης (Διαγόρας, U16), Μ. Ταγκάεφ (Κλεόβουλος), Δ. Τσίγκρηλας (Κλεάνθης)

Με μια αγωνιστική τιμωρούνται επίσης:
-Ο προπονητής του Δαμάγητου Θεολόγου Νίκος Κρομμύδας (Ομόνοια – Δαμάγητος)
-Ο προπονητής της Δόξας Καρδάμαινας Στάθης Γκουντελίτσας (Ποσειδώνας Καρπάθου – Δόξα Καρδάμαινας)
-Ο προπονητής της ΑΕ Κω Λεωνίδας Κούτσικας (Απόλλων Καλυθιών – ΑΕ Κως)
Σημειώνεται ότι ο προπονητής Γιώργος Σάββενας απαλλάσσεται από τις αποδιδόμενες πειθαρχικής παραβάσεις (πρωτάθλημα U16 Διαγόρας – Νίκη Ρόδου)

Κλήσεις σε απολογία
Σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή καλείται ο ΑΕΡΑ λόγω μιας ανακοίνωσης που είδε το φως της δημοσιότητας σε μερίδα του Τύπου μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου που έγινε στο γήπεδο Αφάντου. Η σχετική ανακοίνωση της Πειθαρχικής, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Καλείσθε από την Πειθαρχική Επιτροπή την Παρασκευή 27.12.2019 και ώρα 16:00 σε ΕΓΓΡΑΦΗ απολογία για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων της ΕΠΣΔ και Διαιτητού που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα «www.xxsports.org» στις 15.12.2019. Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3 και 20Α’ παρ. 1,2,3 του Πειθαρχικού Κώδικα».
Επίσης για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πυλίου καλείται σε απολογία το μέλος της διοίκησης του ΑΕΡΑ Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλας

Σε απολογία επίσης καλούνται:
-Ο Ηρακλής Μαριτσών (Ηρακλής Μαριτσών – Φοίβος)
-Ο Κλεάνθης και ο παράγοντάς του Αντώνης Μπότσαρης (Κλεάνθης – Κλεόβουλος)
Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι του πρωταθλήματος U16 ανάμεσα στη Ρόδο και τον Διγενή Κοσκινού, κρίθηκε ότι ορθώς διεκόπη λόγω βροχής και έτσι αναμένεται να οριστεί ξανά από την αρμόδια επιτροπή της  Ένωσης.