«Ο αγώνας για γήπεδο στην Ίστριο συνεχίζεται»

H κατασκευή ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου στην  Ίστριο που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ομάδας, είναι ο πολύ μεγάλος στόχος της διοίκησης του ΟΦΙ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ψάχνουν να βρουν τον τρόπο προκειμένου το μεγάλο όραμα να πάρει σάρκα και οστά. Για τον λόγο αυτό, χθες πραγματοποίησαν συνάντηση με τον βουλευτή Δωδεκανήσου Γιάννη Παππά αλλά και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκο Νικολή. Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση για το θέμα αυτό:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) σε εξαιρετικό κλίμα, συνάντηση εκπροσώπων του δ.σ. της ομάδας μας (ο προεδρος κ. Καγιάς και ο αντιπρόεδρος κ. Παντελίδης) και του προέδρου της κοινότητας Ιστρίου κ. Βουκκη, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κύριο Νίκο Νικολή καθώς και με τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παππά. Θέμα των συναντήσεων ήταν η αποπεράτωση του γηπέδου της ομάδας μας στην Ίστριο!

Τόσο ο κ. Νικολής όσο και ο κύριος Παππάς, μας εγγυήθηκαν ότι θα βοηθήσουν όσο μπορούν από τη θέση τους στο να ξεκινήσουν το συντομότερο οι διαδικασίες για την αποπεράτωση του γηπέδου μας έτσι ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στη φυσική της έδρα! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον τόσο τον κ. Νικολή όσο και τον κ. Παππά.
Επίσης θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της κοινότητάς μας και μέλος του δ.σ. κ. Βουκκη, για το ότι βρίσκεται δίπλα μας στον μεγάλο μας κοινό στόχο. Ο αγώνας συνεχίζεται!».