Για να μην ξεχνιόμαστε, οι άποροι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά τις γιορτές

● Για να μην ξεχνιόμαστε, οι άποροι συμπολίτες μας και οι οικογένειες που δεν έχουν στον... ήλιο μοίρα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό για όλους εκείνους που τους θυμούνται μόνο αυτές τις μέρες.

● Ανεξάντλητοι είμαστε, πάει και τελείωσε. Κάθε εβδομάδα (κατά μέσο όρο) βρίσκουμε κι ένα θέμα για να «σκοτωνόμαστε» μεταξύ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή την εβδομάδα ήταν η επιχείρηση της αστυνομίας. Για την επόμενη έχει ο... εθνικός μας διχασμός.

● Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ερευνητικά και πολεμικά πλοία, «κόβουν» βόλτες ανοιχτά των νησιών μας. Αλλά είπαμε. Προέχει να σχολιάσουμε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στις πόλεις μας.

● Τι έγινε λέει; Ειδικό απεσταλμένο ζήτησε η Περιφέρεια για να ενημερώσει τον δήμο Λέρου για τα έργα; Στο τέλος, να δείτε που θα επικοινωνούν με... σήματα καπνού!

● Και μια που είπαμε για καπνούς, η αλήθεια είναι ότι έχει ξεκινήσει πλέον να γίνεται συνείδηση σε όλους ο σεβασμός σε όλους εκείνους που δεν καπνίζουν. Θέμα χρόνου είναι πλέον να επεκταθεί παντού. Χωρίς υπερβολές και χωρίς υστερικές τοποθετήσεις.

Ο (πολύ) κακός