Πολλά μετάλλια και εμπειρίες για τον Κένταυρο Ρόδου στην τοξοβολία

Με τέσσερα μετάλλια και πολλές εμπειρίες, επέστρεψε η αποστολή του συλλόγου τοξοβολίας του Κένταυρου από την Χαλκίδα όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικρών Κατηγοριών και Πανελλήνιος Αγώνας 18 μέτρων.

Η αποστολή αποτελούνταν από 17 άτομα (10 αθλητές και 7 γονείς) με προπονητή τον Σάββα Κηπουρό. Συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα:

- Ο Σάββας Κηπουρός στην κατηγορία Β’ ανδρών Ολυμπιακού Τόξου κατέκτησε την 1η θέση.
Στην ίδια Κατηγορία είχαμε για πρώτη φορά την συμμετοχή του κ. Γιαννά Ιωάννη όπου κατέλαβε την 14η θέση.
 

- Στην κατηγορία Β’ Εφήβων Ολυμπιακού Τόξου ο Παύλος Γεραβέλης κατέλαβε την 1η θέση και εξασφάλισε τον άνοδο του στην Α’ κατηγορία Εφήβων. Στην ίδια Κατηγορία ο Κόνιαρης Δημήτρης κατέβαλε την 2η θέση όπου και αυτός πήρε την άνοδο.

- Στην Κατηγορία Α’ Εφήβων Ολυμπιακού Τόξου, ο Γιώργος Γιαννάς μετά από μία μέτρια εμφάνιση κατέλαβε την 7η θέση.

- Στην κατηγορία Σύνθετου Τόξου, ο Εξαδάχτυλος Γιάννης κατέβαλε την 3η θέση στην. Ο αθλητής  πήρε για πρώτη φορά μέρος σε αγώνα σύνθετου τόξου μετά την αλλαγή που έκανε από το Ολυμπιακό Τόξο.

Στους  αγώνες των μικρών κατηγοριών (κορασίδες) συμμετείχε η Κιαζή Μουσταφά Σταματία όπου κατέλαβε την 8η θέση. Στην Κατηγορία Παίδων ο Βασίλης Φαρμακίδης μετά από ένα καλό 2ο ημίχρονο κατέλαβε την 10η θέση.

Στην ίδια κατηγορία αγωνιζόταν και ο Μανώλης Μιτζέλος ο οποίος κατέλαβε την 18η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχε ο Παντελής Κουκιαίνης στην κατηγορία των Παμπαίδων Β, παίρνοντας την 17η θέση και πολλές εμπειρίες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Κένταυρος» με αφορμή τους αγώνες, αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
 

«Ήταν μια σημαντική, χρήσιμη και απαραίτητη εμπειρία για όλους που έδειξαν ότι βρίσκονται αγωνιστικά, σε καλό δρόμο. Σημαντικότερο όλων ήταν η αγωνιστική εμπειρία που είχαν οι μικροί και πολλά υποσχόμενοι αθλητές. Εξίσου σημαντική ήταν η εμπειρία συνολικά τις αποστολής στην όποια όλοι στάθηκαν στο ύψος τους. Το δ.σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά και στον σύλλογο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή Κηπουρό Σάββα, που άοκνα εκπαιδεύει και προπονεί μικρούς/ες και μεγάλους αθλητές.

Με την ευκαιρία του ερχομού της νέας χρονιάς, το νέο Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές, τα μέλη και στους φίλους του συλλόγου, καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».
- Επικοινωνία και περισσότερα για την Τοξοβολία:
Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ,
6936618366,
rodiga@otenet.gr