Λεωνίδας Κούτσικας. «Ο βοηθός διαιτητή μάς ειρωνευόταν!»

Νέα διάσταση στις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές, δίνει με δηλώσεις του ο προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Κω Λεωνίδας Κούτσικας.

Ο ίδιος, ούτε λίγο, ούτε πολύ τόνισε πως ο πρώτος «βοηθός» της αναμέτρησης Βασίλης Βλάχος, «ειρωνευόταν τους παίκτες της ΑΕ Κω καθώς και τον ίδιο», με αποτέλεσμα να …τους «βγάλει από τα ρούχα τους». Συγκεκριμένα, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού απαντούσε και μιλούσε ειρωνικά στους παίκτες μου. Αλλά και στο ημίχρονο που του μίλησα μου μίλησε και εμένα ειρωνικά. Δεν μπορεί οι διαιτητές να μιλάνε έτσι. Οι κόκκινες κάρτες με το γράμμα του νόμου ήταν δίκαιες, δεν το αμφισβητώ. Όμως καλό είναι να δούμε και το γιατί οι ποδοσφαιριστές έφθασαν σε αυτό το σημείο. Ήταν επηρεασμένοι από τις ειρωνείες του επόπτη».

Ο κ. Κούτσικας αναφερόμενος στις φάσεις για τις οποίες «φωνάζει» η ΑΕ Κως, είπε:
«Βάζουμε ένα γκολ στο 0 – 0 το οποίο κακώς ακυρώθηκε. Υπήρχε παίκτης του Απόλλωνα κοντά στη γραμμή του άουτ, δίπλα από το κόρνερ. Ούτε καν και οι αντίπαλοί μας ζήτησαν οφσάιντ σε αυτή τη φάση. Αλλά και στο τέρμα που βάζει ο Απόλλωνας, το πρώτο υπήρχε οφσάιντ. Φέτος η ΑΕ Κως έχει πάρα πολλά παράπονα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι των Καλυθιών. Είναι και πολλά άλλα στο φετινό πρωτάθλημα τα οποία μας έχουν στερήσει πάρα πολλούς βαθμούς. Πιστεύω ότι αντικειμενικά, θα έπρεπε να είχαμε άλλους δέκα βαθμούς στο ενεργητικό μας».