Στήριξη και αγαθά σε εκείνους που δεν έχουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ρόδου

Κοντά σε εκείνους που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν τα  απαραίτητα τρόφιμα και φάρμακα ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ρόδου και το  «Όλοι μαζί μπορούμε».

Το Σαββατο 21/12 από τις 09:00 το πρωί έως τις 15;00 η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ειρήνη Μαρτίνη η επίτιμη  πρόεδρος  κ. Ερμιόνη Μαρτίνη και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου παραλάμβαναν τα  αγαθά που οι πολίτες παρέδιδαν για τους αναξιοπαθούντες.

Η  συγκέντρωση τροφίμων έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα στη Μεσαιωνική Πόλη.

Στο Πνευματικό Κέντρο  ήρθε ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ευθύμιος Τριάντος που συνομίλησε με τη διοίκηση του συλλόγου για  όλα τα θέματα, καθώς και την προσπάθεια που γίνεται για την υποστήριξη των αδυνάτων.  Κοντά στο Σύλλογο και η  προϊσταμένη του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας κ. Δέσποινα Πάττα, καθώς και το προσωπικό της δομής.

Την προσπάθεια του  Πολιτιστικού  Συλλόγου Γυναικών και του « Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνέδραμε η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη που παρέδωσε αγαθά  για  τη στήριξη των αναξιοπαθούντων και συνομίλησε για πολύ ώρα με τις κυρίες που υποδέχονταν τον κόσμο.

Φάρμακα παρέδωσε  το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου αλλά και της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κ. Κώστας Γλεντής.

Από το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα πέρασαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης και ο χωρικός  αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου.

Τα αγαθά  παραδόθηκαν  στη « Δομή Παροχής Συσσιτίου και στο Κοινωνικό Φαρμακείο» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου.