Χριστουγεννιάτικο γλέντι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησίων

Η  Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς,  αποχαιρετώντας το 2019, πραγματοποίησε γλέντι, το Σάββατο 21/12, σε έναν υπέροχο χώρο του κέντρου «ΛΑΖΑΡΟΣ» στο Παλαιό Φάληρο.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε ειδική αναφορά στον προγραμματισμό προσεχών εκδηλώσεων μέσα στο 2020, που η Ομοσπονδία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν κι ο χαιρετισμός του Νίκου Νταλόγλου, που υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της Ομοσπονδίας και ήλθε από τη Λέρο ειδικά για την εκδήλωσή.


Ακολούθησαν ευχές από παρευρισκόμενους και η  εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ μουσική τόσο από την υπέροχη ορχήστρα του κέντρου, όσο και από τους Μανώλη Κόττορο (βιολί) και Γιάννη Μεγαλούδη (λαούτο), σε ένα ιδιαίτερα κλίμα ευθυμίας με πολύ κέφι και χορό, καθώς και κλήρωση πλούσιων δώρων, προσφορά αγαπητών συμπατριωτών και φίλων της Δωδεκανήσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων και οι: 
- η περιφερειακή σύμβουλος Ν. Αιγαίου κ. Αναστασία Γαμπιεράκη 
- ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου ΛΑΟΣ κ. Μικές Στεφανίδης,  
- ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων κ. Δημήτρης Ήσυχος
- ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός
- η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ροδίων Αττικής  κα Μαρία Κορδίνα, 
- ο πρόεδρος της Εταιρείας Νισυριακών Μελετών κ. Κώστας Χαρτοφύλλης
-  επίτιμοι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, η κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου και Φίλιππος Καλλούδης και ο επίτιμος αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νταλόγλου, 
- από το ΔΣ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας οι κυρίες Νικολοπούλου και Ζώρζου
- από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Δωδεκανήσου «Κλεόβουλος ο Λίνδιος»  ο κ. Κώστας Πάχος
- από την Πολιτιστική Ομάδα Αρχιπέλαγος, η κ.  Βουβάλη Ευδοκία και ο κ. Παπαδόπουλος Νίκος
- τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας κ.κ.  Κατερίνα Βουρεξάκη  (Κάλυμνος), Ζερβάνου Λουκία (Κως), Βασιλάκη Σούλα (Τήλος), Σοφία Ηρακλείδου (Χάλκη), Υψηλάντη Διονυσία (Πάτμος), Κορωναίου Άννα (Νίσυρος), Λουκάς Κύκκος (Καστελλόριζο), Μαίρη Κουρτέση (Αστυπάλαια), η κα Ματούλα Παντελάκη από ΜΜΕ του Πειραιά και της Καλύμνου και μέλη παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αττικής.