Τρόφιμα σε 200 οικογένειες διένειμε η εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα της Ρόδου

Τρόφιμα σε 200 συμπατριώτες μας μοίρασε χθες η εκκλησία του αγίου Παντελεήμονα στην Παλιά Πόλη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους ενισχύσει τις άγιες αυτές ημέρες.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο πνευματικό κέντρο και περιλάμβαναν συσκευασίες που κάθε μία περιείχε διάφορα όσπρια και ζυμαρικά, λάδι, αλεύρι, σάλτσα, αλάτι, ζάχαρη και δύο κοτόπουλα.

Όπως ανέφερε ο πατέρας Χρήστος το σημαντικό έργο που επιτελείται και έχει σκοπό τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, θα συνεχιστεί και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όσους επιχειρηματίες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης το στηρίζουν.

Ανάμεσα σε αυτούς ο επιχειρηματίας Κώστας Μηνέττος, ο μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, οι βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης και Γιάννης Παππάς ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, και πολλοί που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους όπως κάποιοι επιχειρηματίες από τα Αφάντου, τους οποίους ο πατέρας Χρήστος ευχαρίστησε δημόσια.

Επίσης ευχαρίστησε τον Γιώργο Αλεξανδρίδη και τους εθελοντές που βοηθούν στην ενορία του αγίου Παντελεήμονα, τονίζοντας ότι η εκκλησία είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πολλές φορές αναλαμβάνει να πληρώσει τους λογαριασμούς αλλά και τα φάρμακα όσων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Με αφορμή τη διανομή των τροφίμων ο πατέρας Χρήστος, ζήτησε από τους πιστούς να είναι κοντά στην εκκλησία ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.